Hizmetlerimiz

Tüm elektrik ve dekorasyon işleri için bizi arayın.

Diafon & Görüntülü Konuşma Sistemleri kurulumu

Image

Diafon Sistemi Kurulumu Montajı, Diafon sistemleri apartman, site ve ofislere yönelik uygulanan bir güvenlik sistemi olarak kullanılmaktadır. Değişik marka ve modellerde satılan diafon sistemleri ihtiyacınıza uygun ürün seçeneklerini sunabilmektedir.

Görüntülü ya da görüntüsüz diafon sistemi aldığınızda öncelikle keşif ve montaj planı yapılmaktadır. Tüm diafon sistemlerinde öncelikle binanızın keşfi yapılarak uygun malzeme ve ürünler seçilmektedir. Daha sonra da eğer kablo tesisatınız yeni ve uygun ise kabloları değiştirmeden daire içindeki sisteme bağlanır ve sistemin çalışması sağlanır.Eğer kablo tesisatınız uygun değilse kablo sistemi değiştirilir. Hiçbir diafon markası diğer bir marka ile aynı sistem üzerinden asla çalıştırılamaz.Çünkü her sistemde kullanılan kablolar ve enerji farklılıkları buna imkan vermemektedir.

Diafon sistemi, tek hatlı telsiz konuşma sistemine benzer şekildeki çalışma prensibiyle oldukça kolay bir tesisata sahiptir. Konuşma ünitesi üzerindeki butona basıldığında konuşulur, buton bırakıldığında da karşı tarafı dinleme durumuna geçilmektedir. Konuşma bittikten kısa bir süre sonra da bu iletişim otomatik olarak kapanmaktadır. Paralel bağlantı yapılarak dilendiği zaman şube sayısı da artırılabilir.

Diafon sistemi kabloları genellikle CCTV 4+1,DT8,CAT5 ya da CAT6 olarak bilinmektedir. Özellikle çok katlı ve çok daireli binalarda kaliteli ve özel kablolama tesisatı kullanmak hem görüntü hem de ses kalitesi için iyi bir seçim olacaktır


Bize ulaşın

Whatsapp

Telefon Edin

E-mail

info@tiyaelektrik.com